Actueel

Op dit moment wordt enthousiast gewerkt aan onder andere de volgende projecten:  

Engelstalige folder voor Vink Equipment over koel- en vriescellen op zonne-energie, een milieuvriendelijke oplossing voor verliezen van de oogst in ontwikkelingslanden.

Seo webteksten voor Da Vinci Vastgoed BV in Vianen. Da Vinci Vastgoed is gespecialiseerd in architectuur en bouw- en projectmanagement van zowel woningbouw- als utiliteitsprojecten.

Communatieadvies, SEO en internet marketing voor Avouch IT Recruitment. Avouch IT Recruitment werft en selecteert professionals en leidinggevenden voor functies in de informatie- en communicatie technologie.

Webmaster Vink Koeltechniek: SEO optimalisatie, nieuwsitems, klantreferenties, en vacatures 

Content management voor informatieplatform www.nieuwestichting.nl: het waarborgen van de actualiteit, consistentie en kwaliteit van online content, beheer forum, opstellen van nieuwsberichten en schrijven van artikelen, bijhouden webstatistieken en bereikbaarheid, beleggen informatiebijeenkomsten.

Fondswervingsactiviteiten voor stichting De Brug Internationaal.

PR van het boek 'Mijn Stichting | Het oprichten en besturen van een stichting.'

Partners

OVAS Solutions

Een actief en innovatief bedrijf dat niet alleen professionele websites en webshops op maat maakt, maar ook gespecialiseerd is in webdesign, webapplicaties, SEO en online administratiesystemen. Hun slogan? 'Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken.'

Matthijs Beil Photography

Beeld in combinatie met tekst is de beste manier om een boodschap over te brengen. Sprekende en professionele foto's zijn een belangrijk onderdeel van uw communicatie of reclame-uiting. Matthijs Beil is creatief, heeft gevoel voor stijl en is zakelijk genoeg om te begrijpen wat uw bedrijf nodig heeft.

 

7 Life Languages

Goed communiceren is de basis van iedere (werk)relatie. De communicatieprofielen van 7LifeLanguages geven inzicht in de manier waarop je communiceert. Je ontdekt je eigen unieke communicatiestijl en leert effectiever met anderen te communiceren.